Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Friday, October 15, 2010

Ape dah jadi ni beb ?

148 Pictures, Images and Photos

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh . haaa , ini hari
aku nak cite sikit pasal diri aku ni . haaa , aku x paham lahh kan
sejak akhir2 ni kenapa orang2 semua cakap badan aku
nampak susut . ramai kata badan aku dah kurus sikit dan muka
aku dah x tembam mcm dulu lagi dahh . yang aku pelik ni selalu
nya pompuan jeh yang care pasal badan orang ni , ni lelaki pon
da 2 org tegur aku benda yang sama . aku pun x tau nape .
mula2 sorang dua cakap aku x lah percaya mana pown .
tapi kalau dah sampai budak lelali pun tegur , aku pun x taw lah
nak kata ape . ade yang kata aku lemah , dah x bape na bercakap .
ade yang take care psl aku n kata aku kena kurang sikit ber-FB ,
takot orang mandrem lah katakan . THANKS okay take care
psl aku . actually aku x de pape . just stress sikit n penat .
aku x de pape . jangan risau ok . lagipun skang ni aku
dah mula malas makan . time rehat at sekolah pun aku x makan .
HAHA . arr , lagi satu
ape aku makan semua keluar balik . hahahaha :D



P/s : Kawan2 yang amek berat tuhh , THANKS banyak2 lah yeaa :)
sayang korang :)



Thursday, October 14, 2010

Ohhh PARAMORE !

Paramore Pictures, Images and Photos

Paramore is an American rock band from Franklin, Tennessee, formed in 2004. The band consists of lead vocalist Hayley Williams, lead guitarist Josh Farro, bassist Jeremy Davis, drummer Zac Farro, and rhythm guitarist Taylor York.

First of all , I would like to say they are
MY FAV BAND ! most of my fav ! they got talent ,
they got their own style . I love all of Paramore
album . All of their lyrics was SO AMAZING expecially
for the songs "The Only Exception" . Paramore will
come to Stadium Bukit Jalil Kuala Lumpur on this
October ! OMG ! I wish I could go to their concert !
I always like Hayley Williams hairstyle . Changing
hair color really suit with her . hohoho :D
awww . LIKEEEEEE !


P/s : OHH I LOVE PARAMORE ! I wanna have hairstyle
like you Hayley ! :)



TEENAGERS WORLD :)

happy Pictures, Images and Photos

Dalam meniti alam remaja ni , mcm2 dan pelbagai perkara kita akan
alami . pelbagai perkara baru kita akan hadapi .
kadang2 perkara baik , kdang2 perkara buruk . terpulang lah
kepada nasib dan ketentuan Ilahi . hurmm . kita sebgai
manusia kena tabah mengharungi nye .
(eceyh2 WAH WAH WAH ! ayat aku . . ! )
hurmm . mula2 semua yang aku hadapi aku akn rasa mcm TERUK
sangat2 aw , tapi dah lame2 , baru lah aku pahami and rasa
semuanya kenangan indah dalam hidup yang mematangkan aku .

kesimpulannya , nak x nak , kita HADAPI SAHAJA DENGAN TENANG :)

P/s : yo PEACE NO WAR man ! :D