Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, October 6, 2010

CUTI sekolah yang membosankan

Aku x tahu lah kenapa kan CUTI jehh rasa bosan .
bila lahh jadi nya x bosan ? hurmm . okayy
u all bayangkan eyhh , cuti hanya duduk rumah
tanpa buat ape2 ? hurmm of coz BOSAN kan ? hahhh .
kalau menjana pendapatan x pe gakk . erm okayy .
x pe2 , aku akan pikirkan cara2 yang TERBAIK
supaya cuti dengan bermanfaat , seronok , study ,
dan menjana pendapatan . hee , if anything nanti ,
aku akan roger and update lagi . okayy bubyee .
see ya :)

*Lebih baik buat benda yang berfaedah dari yang
x berfaedah . YE TAK ? :)

Monday, October 4, 2010

Adek Nina - My lil sista yang TERBAIK :)




heee , first time kenal dekat FB .
kenal punya kenal rupanya budak ni sekolah
dekat SAMTARR . ow yahh . wlaupon x
same school dengan dia tapi lagi best lahh
yang dia ni pun tinggal area BC dekat dengan nina .
lagi best nickname yg selalu dipanggil kitaorang
same2 nina . hahaha . MEMANG COOL ! :D
first time jumpe dekat cc . hahahaha !
dekat cc jeh pown tapi tetap COOL ! hoho .
anyway LOVE YOU ahh adekk :)

P/s : JANGAN kacau and BULI adek i yeahh !
AWAS ! hahaha :p


hurmm . I don't know why . PLEASE don't do me like this :(

picture perfect Pictures, Images and Photos

hurmm . why everybody can't understand me ?
Everybody put on a blame to me .
I know I am not good enough .
I know I'm a BAD GIRL . WORST ever ! yeahhh .
but since I turn on this year , I am not
like before . I prefer not to talk too much .
I keep all the thing deep inside my heart .
I don't wanna tell anybody . Let me suffer
this alone . LET ME DIE ALONE without
you know the truth +___+



P/s : everybody PLEASE ! if you don't love
me anymore , if you are sick to talk with me ,
if you are PRESSURE with anything , DON'T EVER
express all your BAD FEELING towards me .
I'm the one who HURT to hear it :(