Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Thursday, September 30, 2010

BERINAI di rumah mak ngah ku :)

Detik demi detik , waktu , demi waktu ,
jam demi jam , minit demi minit , dan saat demi saat ,
aaarrrgghhhh . . . pantas nye masa berlalu .
Tanpa aku sedari mak ngah aku da na kawin da pownn .
haihh . aku rasa HAPPY , tapi ade jugak sikit rasa sedih
lah kann . ye lahh , aku dari kecik ckup rapat
ngan mak ngah aku . Dari dulu datang rumah dia ,
aku suka tidur ngan dia . Aku rasa ngam sangat ngan
mak ngah aku . She's act nice to me ,
and I LOVE HER SO MUCH ! so , anything can't be like before
hangout sometimes with her . Maybe dapat pown
kadang2 lah kan .iyeelahh , orang da ade husband mesti follow husband kan .
tapi x pe lahh . janji Facebook , Twitter , Myspace , YM ,
Formspring , Blogspot ni masih SETIA bersama aku . hee :D
orang2 yang FOLLOW aku kat blog ni kira cukup dan bermakna lahh :)

-NiNa-