Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, December 29, 2010

Your Url Story Contest



Hohoho . this is my second contest . Dan akibat
sudah di tag oleh Cik Eyka ,
maka sudah rasmi nya Nina sudah JOIN contest ni . hohoho . okay ,
THANKS for tagging me on this contest yea cik adik manis :D

sebelum memenuhi syarat contest ni , Nina nak tunjuk dulu
terma dan syarat contest ni ;

-Buat satu entry . Letak gambar contest di atas .
-Cerita sejarah blog korang . Daripada mana korang dapat
URL blog korang tu . Cerita lah ape2 yang menarik
-Tag 2 orang untuk JOIN contest ni
-Tinggalkan URL entry korang tentang contest ni dekat tuan punya contest ni
di blog http://devilviernes.blogspot.com/2010/12/your-url-story-contest-officially-by-me.html ni eh ? Jangan lupa FOLLOW
and visit2 lah yea blog dia kalau korang ni baik . ceyhh (promote plak :D)
-pemenang akan dipilih mengikut dua kategori iaitu pemenang
lelaki dan pemenang perempuan .



Okaylah . . story telling pun bermula :)

Url blog Nina adalah http://ninabanana94.blogspot.com/ .
Blog ini dilancarkan pada 27 December 2009 . NiNaBaNaNa adalah
sempena nickname Nina yang sudah di active kan sejak dahulu lagi
melalui account Myspace , URL Facebook , Twitter , Formspring , Blog
dan sebagainya . Ini adalah mununjukkan OFFICIAL nickname dari Nina .
Manakala nombor 94 pula dipetik daripada tahun kelahiran Nina sendiri
iaitu pada 1994 . Mungkin ramai yang tertanya-tanya mengapa perlu
menamakan blog ini sebagai NiNaBaNaNa's Life dan meletakkan link
seperti ini di blogger ? HAHA ! itulah keistimewaan nya !
Tuan punya blog ini SUPERB WEIRD ! Ya , saya memang PELIK .
kerana itu nickname dan URL saya PELIK :D

I wanna tag this contest to :
jengjengJENGGGGG !
http://buayapanjang.blogspot.com/
http://wyna95nubies.blogspot.com/


*OPSSS . blog ni ada copy right lah . pandai2 lah ye anda
copy :p

4 comments:

mera zati M.z said...

hehe tq join taw..
tggu update nanti :)

Wyna Nubies said...

kak,tq tag...
;p

NiNaBaNaNa said...

mera zati M.z : hoho thanks accept !
hehe okay I WILL WAIT ! :)

NiNaBaNaNa said...

Wyna Nubies : hoho welcome lah sayangg :)