Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Sunday, December 19, 2010

Tag from Poison Gurlz



♥ Tag from Poison Gurlz

I have been tag from this sweetie blogger ♥ Poison Gurlz
Thanks di atas menyuruh saya menjawab soalan2
ni semua . Memang tengah takde kerja ni .
Rasa SERONOK sangat :)



1) Apa benda paling penting dalam hidup anda?
-Family , friends , my lovely boy , kejayaan , facebook
blogger dan follower . heee :)


2) Benda terakhir korang beli pakai duit sendiri?
-Top up dan aksesori kot . . HAHA !


3) Dimana tempat korang nak melangsungkan perkahwinan & apa tema perkahwinan korang
-Di sebuah masjid yang suci & indah masa nikah . Di sebuah
taman untuk majlis resepsi :D


4) Adakah korang sedang bercinta sekarang?
-Yeahhh . memang sedang bercinta . awww awww <3


5) Berapa lama lagi korang akan mencintai kekasih korang?
-Selama mungkin dan sampai bila-bila jika Allah S.W.T izinkan .


6) Novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?
-OHH TIDAKKKKK MUNGKIN kepada benda2 yang tertera di atas .
HAHA !



7) Antara mak ayah korang, mana korang lebih mesra?
-Hurmmm . soalan ni agak rumit . Nina jenis tak bermanja
dengan family sangat . Dengan bapak memang tak bersembang ,
bapak garang kan , dengan mom tak ngam tapi SELALU BERSEMBANG
and share cerita . kira mesra lah tu kan ? :D



8) Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
-My lovely boy *Sebab dia duduk jauh dari Nina and jarang jumpa .
-My lovely BFF *kawan baik yang kenal sejak dulu . Tapi tak pernah jumpa .
-Kawan sekolah lama *sebab lepas pindah dah lama tak jumpa diaorang .
-My follower/facebook friend *sebab teringin sangat nak jumpa diaorang .



9) Adakah korang basuh baju sendiri?
-Of course lah tak ! Mesin basuh yang basuhkan ! :D
(tapi yang dalam2 basuh sendiri ah doe) hehe .



10) Dimanakah tempat yang korang betul2 nak pergi?
-Menjelajah keseluruhan Mekah , Melaka dan New York city ! WOW ! :D


11) Pilih salah satu, peluk atau cium?
-I WANT BOTH please . . :D


12) Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda?
-Seorang yang baik hati kerana ingat nama saya dan tag .
-Sweetie blogger
-Mempunyai karakter/nickname yang menarik :p


13) Benda yang paling korang sayang dalam hidup korang?
*Pemberian dari orang . Selain tu of course Facebook dan
Blogger :D

14) 5 lagu yang korang suka dan selalu dengar
-Papa Americano - We no speak
-Like A G6 - Far East Movement
-Black eyed peas - The time
-Katy Perry - Firework
-Dadali - Disaat aku mencintaimu



15) 5 blogger yang dipertanggungjawab untuk jawab tag ini

Cik Atyqa
Cik Amy Kecik
Cik Fatin
Cik Siti Maizatul Akma
Akmar Liyana


*OPSS . Blog ni ada copy right lah . so kalau
korang nak copy pandai2 korang la yea copy ni .
hehe :D

*kepada yang terima Tag ni , korang tak semestinya kena
pakai photo ni . korang boleh tukar photo lain untuk post
korang sebab ni "HANYA TAG" . actually post ni tiada perlukan
sebarang photo , so kalau korang nak tambah photo untuk post
korang , suka hati la yeah :)




No comments: