Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Monday, December 13, 2010

Si Tijah & Mat Salleh

laughing Pictures, Images and Photos

Tijah ingin memutuskan perhubungan dengan boyfriend MAT SALLEH nya ..
Dia tak sanggup bertemu muka , lalu dia pun mengutus surat …
surat tu macam ni bunyinya :

Hi, my motive write this letter is to give know you something.

I WANT TO CUT CONNECTION US. I have think
about this very cook cook .

I know I clap one hand only. Correctly, I have
seen you and she together at town with eyes
myself. You always ask for apology back back.
I don’t trust you again !!!
you are really crocodile land ..

My Friend speak you play wood three .. Now i know
you correct correct play wood three.
So , I break connection to pull my body from this love triangle.
I know this result i pick is very correct ,
because you love she very high from me so,
I break off to go far from here ..
I don’t want you to play play with my liver.
I have been crying until no more eye water thinking about you.
I don’t banana to fruit two times … safe walk …

Tijah



(p/s : haha !! terer ta bi dye .. ngeh3 ~~ )
-sgt menyayat hati bila aku bace surat nie .. haha .. :D


No comments: