Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, December 29, 2010

ORANG TIADA ADAB !

Hello blogger , today Nina nak cerita sikit
lah pasal orang2 dekat formspring ni . memang sebelum ni
Nina dengar banyak aduan pasal perangai manusia
at formspring ni . Nina memang agak BENGANG lah en , tapi
nak buat macam mana , benda Nina tak pernah kena .
Sebab ramai kata dekat formspring ni ramai yang cari pasal
sebab boleh sorok ID kita kan . Tapi , ade jugak kes yang
cakap tak senonoh kat formspring ni . Tapi sebelum ni tak
pun Nina dapat2 ape2 yang baru . Okay baru-baru ni , Nina
dapat lahh satu perkara yang BODOH dan BURUK dekat Formsrping
ni . eiii , X MALU kehh ha awak tulis2 benda macam ni ?


(Ini adalah contoh orang tiada adab)


HELLO ? kalau betul lah tak tahu malu , cuba lah
SHOW aje your ID tuuu biar kasi semua orang tahu
siapa kamu ! Jangan lah dok tulis benda2 macam ni
yang entah apeape lagi tak senonoh then sorok2 .
Kalau lah betul2 berani TUNJUKKAN SIAPA ANDA ! Ini
kes PENGECUT ! Dan ini kes TIADA ADAB tau takkkkkk !
dan sudah pastinya Nina DELETE soalan dia ni dari
Formspring sebab ini akan mennyakitkan mata untuk dibaca
dan buat taik dan sampah jeh dekat formspring orang .


P/S : WARNING ! dimaklumkan
selepas ini tiada sesiapa yang menyatakan perkara yang
tak senonoh seperti ini yea . Account anda bole di report !
Orang sekarang bijak dan ada bukti okeyhhhhhhhhhh !
I really hope lepas ni takde orang yang tanya
or spam benda2 macam ni . THIS IS TAK SENONOH OKAY !
ingatlah bahawa "Bahasa mencerminkan diri anda"
okay ?


2 comments:

miSsh chiOrikA said...

opss ! de jugak yea org cmtue ? . sepak2 jea laju2 org yang tade adb tue !

NiNaBaNaNa said...

YEAHH ! I really hope dapat buat
gitu .
ggggrrr