Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Thursday, December 30, 2010

ngokngekngokkkkkk



huhhh . tak tahu nak kata ape . memang SUPERB SENGAL lahh !
28 December start beli buku dekat sekolah . Tapi Nina pergi
picnic selama dua hari . 29 December baru balik . 30 December
dah confirm2 ah tidur kepenatan ! Dah confirm2 banyak activity
sampai penat jadi nyee . haihhhh ! so Nina penat and tidur .
hurmmmmmmmm . Orang semua dah ramai beli 30 December semalam .
Nina petang baru terhegeh konon nak beli . Padahal dah tutup .
Depan sekolah tulis sampai 31 December . Pergi ah baru ni tadi
dengan kawan aku . Sampai depan sekolah boleh pulak kata TUTUP ?!
Boleh beli hari isnin . huhhh ? orang lain semua nanti pergi
sekolah dah ada buku , aku baru terkial2 nak pergi beli ?!
arghhhh ? hahh ! nasib ade lagi kawan2 Nina yang tak beli lagi .
takpe2 . sep sepp ! kita geng ! kahhhh3 .

Tapi dalam kes ni , AKU TETAP BERSALAH !
sebab kenapa tak beli semalam kan ?

NGOKNGEKKKKNGOKKKKK !

P/S : Semoga tahun 2011 nanti Nina dan semua SPM candidates cemerlang .


2 comments:

nub said...

hahha..adoii macam2 ampa naa..

slamat sukses spm!!

NiNaBaNaNa said...

HAHA ! terima kasih ! :)