Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Tuesday, December 14, 2010

Kau dah KANTOI la stalker ! :)

*Click the photo untuk view*
Facebook dia . kalau korang tengok dan view photo
dia ni at fb , kecik jeh weyhh . tak mungkin la gurl yang hot ni
letak satu gambar pastu kecik jeh kan . ni mesti angkara
SI PENCILOK GAMBAR orang ni .


KANTOI email dia . tak kan lahh guna email berdasarkan name
bf kot . hahh takpetakpe . kat bwah ade BUKTI LEBIH KUKUH


TAK MUNGKIN ni cara typing perempuan dan cara perempuan
kalau bukan lelaki .


Aku bukan nak menuduh ni . Tapi aku yakin setelah aku check
website tu semua , semua takde pun berkaitan dengan nama ,
cara typing , cara perangai and blablabla semua .
BERBEZA gila kot . nampak sangat dah mencuri photo orang ni .


Chat di Yahoo Messenger .
CERITA 1


CERITA 2

CERITA 3

CERITA 4


Ape comment korang tentang ni ?
Tak mungkin lahh penyiasatan aku ni salah setelah kaw2
aku siasat . website2 tuh semua pon smua aku dah check .
Tak kan lahh gurl hotstuff mcm tuh punya banyak letak gambar
dekat blog dia and website lain nak letak dekat FB dengan satu
gambar jeh , plus kcik plak tu . Lagi satu , aku dah dua kali
terkena dengan orang ni . Mintak num phone je kerja .
Kalau tengok wall dia pun , banyak add orang je lebih lepastu
wall ke , comment keh TAK PERNAH BALAS . hanya im chat .
dengan tujuan ? NAK NUMBER la tu !! hahh , aku ade pergi website
dia letak at fb tu . aku ade tanya2 gurl yang sebenar tu
dekat formspring dan saje2 mintak FB dia . kalau siasatan
aku ni benar , plus gurl tu bagi FB dia lain dari ni .
MEMANG AKU REPORT GURL TU ! dan aku akan post lagi berita nye
di entries akan datang yeaaaa :)

P/S : Perempuan tak kan perangai macam ni lah doe !
Aku tau kau tu lelaki . stalker and fake je bongok !
I HATE PEOPLE LIKE THIS !

No comments: