Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Monday, December 6, 2010

Hey bebeyhhh !



Hello blogger , I really miss
my blogger and all my follower here . Sorry lah kalau
dah lama sikit tak update blog . Takde lah lama sangat kan ?
HAHA . okay , actually Facebook hari-hari online , tapi
on dekat rumah mak ngah at Shah Alam . So , takde masa lahh
nak update blog ni . Plus , dah duduk rumah mak ngah selama
berapa hari asyik keluar aje then takde masa lorhh .
HAHA . paling best pun keluar pergi one utama main bowling ,
pergi uptown lah ape lahh sampai 2 dan 3 pagi . Sambil2 tuh
mak ngah nina sibuk jumpa customer skali sebab dia ni kerja
jual insurance . Tapi takpe ah , nina jrang na hangout sgt kan ,
so time tuh la hangout puas2 . HAHA . huhu .
Anyway , memang best lah sepanjang at sana , sebab nye
bangun selalu lambat luar biasa . HAHAHA ! selalunya
aku memang insomnia , tido lambat jehh . Kadang2 ta tido .
Tapi aku bangun awal jeh . Tido pun jarang , tapi sampai
sana jadi lain plak ? HAHA . Then
yang agak merisaukan asyik makan jehh . perghh . bahaya ni .
yelahh kan , kalau nina dekat rumah makan malam sblom pukul
8 lebih . Then bila dah terlepas ke sana berjalan aje , pagi buta
pun makan !! aiyaaarkkk . Masalah problem ! hahaha :D
Anyway , thanks lahh kepada semua yang membuatkan nina rasa HAPPY :D



P/S : Next time boleh jalan lagi yeah dengan
mak ngah . HEHE . baru aku tahu , tak bermakna
bila dia dah kahwin dia tak dapat jalan lagi dengan
aku . Thanks mak ngah . Iloveyousomuch .
mmmmmmuuuuuaaaaaahhhhhxxxxx


No comments: