Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, December 29, 2010

GOOD NEWS ! Cutiiiiiiiii



Berikut adalah view dari Twitter Nina :)

WHOAHHHH ! Ini GEMPAK ! hahaha
Hari Jumaat cuti sempena Malaysia menang ! HAHA !
okayyy ! TAHNIAH banyak2 dekat Harimau Malaya dan Malaysia !
Tahniah dekat diri sendiri juga sebab DAPAT CUTI !
hehe :D
bagi manusia yang bekerja seronok lah tu eh .
bagi budak sekolah macam saya , ehem2 , takde effect pun
kahhh3

P/S : CUTI yang gembira :D

No comments: