Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Friday, December 31, 2010

Ehhh ehh ! 2011 lahh !



AL KISAHHHHH ! Ini cerita tentang
NiNaBaNaNa . . . . . . . . .. . .. ... . . . . . . !!!!
Tick tock2 . . tick tok2 hari2 . tickkk tickk ticccckkkkkk
TOCKKKKKKKKK ! tadaaaaaa ! 2011 jadi nya ! HAHA !
ohh TIDAKKKKK ! cepat nya kan masa berlalu ? rasa baru lagi
sambut new year. aisemennnn mennn mennn mennnnn .
Haha . gileerrr ! kahh3 . okay . Tahun 2011 sudah MENJELMA deyhh !
hoho . memang cool ! Tahun ni pun bukan digelar NEW YEAR je untuk
Nina , tetapi SENIOR YEAR juga ! hoho . agak tak boleh blah kan ?
bhahahaha . jadi dengan kesempatan ini nak ucapakan
SELAMAT TAHUN BARU ! semoga ape yang anda azamkan tuh dapat lah
tercapai hendak nye ekkk ? azam biar dikota kan ! huhu .
BERUSAHA lah yea untuk kotakan . begitu juga Nina ! azam Nina ?
hohh . RAHSIA ! hanya mereka yang berkenaan je bole tahu . hehe .
takpe lah . biar Allah je yang maha mengetahui :D

hooooyeahhh , OHH YEAHHHH ! +______+

(sorry , tengah sewel ni . hehe :D)

P/S : Kurangkan kontroversi TINGKATKAN PRESTASI di 2011 ini :)

2 comments:

I.s.h.u.r.a.I said...

eEEppppyyy New Year Dear
=)

NiNaBaNaNa said...

hee you too ! :)