Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Friday, December 24, 2010

Blog Teman Udah Setahun GA



Ini link ke entry tuan punya blog tersebut ; http://sparklemaneh.blogspot.com/2010/12/blog-teman-udah-setahun-ga.html



Giveaway ini di tag oleh Cik Ayda melalui shoutmix shoutbox Nina .

Hey hey blogger semua . Assalamualaikum , salam sejahtera
serta salam 1 Malaysia . Jom ramai-ramai mehh kita join giveaway
ni yeahh sebab kalau penyertaan ni kurang dari 5 orang ,
penyertaan ni akan dibatalkan . So , korang rajin2 lah ambik
tag dan join giveaway ni . IT'S EASY okay ! Pemilik blog
yang sebenar http://sparklemaneh.blogspot.com/2010/12/blog-teman-udah-setahun-ga.html ni sebenarnya dah mencapai satu tahun blog dia , then
itu pasal lah kan dia buat giveaway ni . So , kalau korang nak join ,
nak tengok terma dan syarat , nak tengok hadiah or ape pun just click
the link okay ! :)

http://sparklemaneh.blogspot.com/2010/12/blog-teman-udah-setahun-ga.html

Giveaway ni perlukan 3 orang untuk di tag . Jadi Nina
telah memilih mereka ini .
Cik Amoi Sofea
Cik Siti Hajar
Cik Nelynn

Sesiapa yang di tag dalam giveaway ini perlulah dan WAJIB
meletakkan nama saya sebagai refferal korang untuk melengkapkan
atur syarat giveaway/penyertaan . Refferal WAJIB letak tau .
WAJIB ! sesiapa yang amik giveaway ni pun kena pesan dekat
orang2 yang kamu tag untuk letak nama anda sebagai Refferal okay .

Check jangan tak check terma dan syarat penyertaan semua .
Buat giveaway ni okay . huhu . Hadiah menarik .
Korang mesti nak kan ? Kalau nak ape salahnya mencuba nasib
huhu . Selamat mengambil Giveaway ni . GOOD LUCK ! :)


5 comments:

NiNaBaNaNa said...

hooyeahh

Nini D.. said...

penyertaan DITERIMA & LULUS!! (",)

NiNaBaNaNa said...

awww THANKS !
heheeee :D
i likeeee !

Lulu caldina said...

semoga ada 'luck' dan berjaya

NiNaBaNaNa said...

hee okee you too :)