Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Saturday, December 25, 2010

Award lagi . .


Heyyyaaa blogger semua . Nina semalam telah
diseru oleh adik Dina melalui shoutbox untuk amik
award ni sebagai follower dia . Dia bagi dekat semua
follower dia . Actually segan nak amik . Tapi dah terang
lagi bersuluh dia siap bagi link suruh amik . So , apa lagi
Nina pun amik lahh . But , I'm so sorry yeah Dina coz amik
lambat sikit award ni . huhu . Akibat Nina amik lambat ,
so Nina sanggup amik award ni sekarang iaitu pada
jam 4.57 pagi . Masih ta tidur lagi . hehe .
Anyway , comel kan award ni ?
Secomel orang yang bagi award ni . Thanks adik Dina :)
Okay , as usual jawab lah dulu berapa soalan .



1) Apa nama kamu punya title blog ?
- NiNaBaNaNa's Life

2) Kenapa kamu letak tuu sebagai title ?
- NiNaBaNaNa=nickname , Life=it's all about my life and life around me

3) Siapakah teman kamu yang paling kamu sayang ? ( bukan gf/bf )
- I LOVE ALL OF MY FRIEND !

4) Kenapa kamu sayang dia ?
- Because friends are really important for me :)

5) Tag 6 org dlm award ni .
- huii ramai nye youu . mana i nak cari . HAHA .
nevermind . I baik , I tag jugak 6 orang :)

*http://princessmieril.blogspot.com/
*http://awakhatisaya.blogspot.com/
*http://paah143.blogspot.com/
*http://ddczone.blogspot.com/
*http://kami-saja.blogspot.com
*http://livelaughloveofaida.blogspot.com

fuhh dapat and jumpa pun diaorang ni . hehe .

*OPSSS ! ade copy right lah blog ni . pandai2 la eh korang
copy . haha :D

No comments: