Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Sunday, December 26, 2010

AWARD lagi dan lagi . .



Hello , hello , HELLO ! kopi ke milo ? hoho .
hey blogger2 semua . Harini i dapat tag award dari seorang
blogger ni youuuu . WAHHH ! mentang2 i tag award kat dia ,
dia balas dendam balik dekat i nyahhh ! wakaka . dengan soalan2
yang agak CIRIT ni i nak jawab nye . FUHHH ! kebabooommmm !
Betul2 kawwww ! HAHA . kami baru kenal 2 hari , tapi Nina sedari
dia ni agaklah PERAMAH sama macam Nina . agak best lah merapu
meraban dengan dia dekat shoutbox . HAHA ! By the way ,
dia ni sangat pandai reka award ni . dia suruh kita tag 3 orang .
Then sebenarnya ade lagi kena pulak tag link untuk blog follower ,
blog yang best bagi Nina ah ape ahh . haihh . PANDAI eh you .
Anyway , semua orang tahu Nina ni BAIK kan . so Nina tag
jugak . HAHAHA ! (perasan) . Anyway thanks yeah Encik Rahim Pandai kerana bagi award ni . Sememangnya anda memang baik bagi i award ni . kahh3

*As usual , answering question .


<
1. Anda pernah datang blog http://ddczone.blogspot.com/
berapa kali dah? - jujur tow -

- Tak pasti berapa kali . Agak banyak jugak sebab
nak usha entry yang best2 and macam biasa rep
dekat shoutbox dia :)

2. Blog yang paling best anda penah pergi? - sila share 2 link,
lebih lagi bagus

- Dua blog ni . memang blog paling AWESOME yang nina pernah tengok .
maaf yea kalau share link ni .
http://trueloveneverdiesforever.blogspot.com/
http://moysams.blogspot.com/

3. Selalu berapa lama anda nak update blog sendiri?..
ke biar berhabuk je..

Bila-bila pun Nina suka ! HAHA !

4. Upload wallpaper desktop yang anda pakai sekarang..

- Arghhh sumpah yang ni malas nak buat :D

5. Wallpaper kat desktop yang anda upload ni kalau anda tengok balik lawa x?

- Hurmmm tak kot bagi korang . sebab Nina seorang yang pelik .

6. citer sket pasal wallpaper tu...
- HAHA ! letak gambar motor LC yaww my fav ! heee :D

7. Ape blog follower anda yang paling best?

- SEMUA ! :D

8. Apa pendapat anda pasal blog http://ddczone.blogspot.com/? - cadangan/komen/kutukan sahaja diterima.... hahaha

- Blog yang cool and ade style . sesuai dengan dia sebagai
seorang lelaki . Hurmm lain2 no comment ^_^

9. Berikan sebab kenapa perlu datang ke blog anda?

- Tiada sebab munasabah . HAHAHA !

10. Sila taged 3 member lain untuk tunjuk anda dapat award ni... hahahha...

- oittss ! saya bukan seorang yang nak tunjuk2 yeahhhh .
HAHA ! okay okay I tag jugak . sebab i ni BAIK tauu ! HAHA :D
http://buayapanjang.blogspot.com/
http://nursyarafana.blogspot.com/
http://alyasygsanda.blogspot.com/

HAHA , korang jangan terkejut kena tag dengan Nina tiba-tiba
sebab Nina dah dapat banyak tag , so dah tak tahu nak tag sape ,
Nina tag jeh mana2 orang . HAHA ! Ini adalah cara untuk
memperkenalkan anda kepada blogger2 lain :)

*OPPSS ! blog ni ade copy right . pandai2 lah eh korang copy :)


3 comments:

DDCzone said...

hahaha... ye ke i first yang bg award ni... hahahha...sebenarnya i bosan.. so ngah cari blog yang menarik tuk dibaca... perghh... ramai reply tag i ni... btw thankx eh... :P

NiNaBaNaNa said...

you LELAKI PERTAMA yang bagi i award . . . tapi kalau award2 lain semua
perempuan jeh yang tag i :)

NiNaBaNaNa said...

ehh i lupa ah dol . .
you lelaki yang kedua
tag i award sebab sebelum ni
pernah ada lelaki tag i award .
tapi untuk follower award lahh .
yang you bagi ni special skit ah
enn . HAHA :p