Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Thursday, December 30, 2010

AWARD dan AWARD



Haaa AWARD dan AWARD ! apekahh makna nya ni ?
Haa ini 2 in 1 okay . Actually I got the same tag from
this two sweet blogger Adik Dina
and Adik Alyssa .
Ape yang menarik nya mereka ni COUSIN . haha , kedua mereka ni
tag benda yang sama dekat Nina . Okay , THANKS A LOT yeah darling :)

As usual , tak pyah cakap pun takpe smua blogger paham kan .
JAWAB SOALAN ! :)



Nama anda dalam IC/Surat Beranak .
-Nur Amanina Binti Ahmad Radzali

Letak sekeping gambar kegemaran anda . ( lebih pun tak mengapa )




Buat satu perenggan KENAPA ANDA BERBLOGGING .
-Nina suka berblogging sebab dapat meningkatkan daya
kretiviti dan menjana perkembangan otak disaat masa
lapang terbiar . Kerana Apabila berblogging ni banyak benda
yang kita nak kena pikir sendiri dan mencuba banyak perkara
baru yang menarik . Selain itu , Nina suka beramah mesra
bersama follower dan semua blogger di dunia ni yang sungguh
peramah dan baik hati :)


Kenapa anda follow blog Dina dan Alyssa ni ?
-Disebabkan dua orang ni tag Nina . Jadi Nina jawab lah
dua2 sekali yea . Nina follow blog Dina dan Alyssa sebab blog
diaorang ni cantik , simple but WOW ! selain itu , diaorang ni
selalu buat entry yang Nina rasa macam nak usha jeh diaorang punya
entry2 tu . . :D


Pendapat anda tentang Dina dan Alyssa ?
-Blog mereka berdua sangat stylo dan stylish !
AWESOME ! SUPERB !


Wajib tag 10 orang rakan anda .
-Ya Allah ! banyak nyee . . aduhyai . .
okay Nina cuba dulu .

http://impishonez.blogspot.com/
http://nurulaqilahsuhaimi.blogspot.com/
http://blogger-atyqa.blogspot.com/
http://sasyirah02.blogspot.com/
http://emonmoon.blogspot.com/
http://skoozsan.blogspot.com/

hurmm lagi 4 tuh kira halal ah eh ? award dah banyak sampai
dah tak tahu nak tag siapa lagi da +____+


*OPSSS . blog ni ada copy right lah . pandai2 lah eh
korang copy :)

5 comments:

tulips etu chinta.. said...

wahhh..sy d tag!
kehkeh..
tq..

impish_yatie said...

thx cumel..=)

NiNaBaNaNa said...

tulips : HAHA ! yeahh . welcome :)

NiNaBaNaNa said...

impish_yatie : haha . welcome pretty :)

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih