Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Wednesday, December 22, 2010

Award again :)




This time i got award from this
sweetie blogger mokomoko/nurul najihah
bagi dua2 lah pun nickname dengan real name dia . huhu
Anyway , Thanks a lot for remember me and tag me on
this award babeyhhh .
(sepaking pulak . . hehe)
Thanks yeahh , saya sangat2 hargai :D


macam biasa jawab question dulu . huhu

1. Nama teman ?

-Amiril Athirah

2 . Kenapa pilih dia sebagai teman ?

-Dia seorang kawan yang SANGAT CARING :)

3 . Dah berapa lama anda bersama ?

-sejak kitaorang kenal at Myspace dulu , sampai at Facebook
sekarang kitaorang still contact dengan mesra nye :)

4 . Apa pendapat anda tentang orang yang memberi award ney ?

-Seorang yang cute/cun/cantik dan mempunyai pendirian yang
bagus .

5 .tagg

-Amiril
-Deena Farhana
-Nazirul Hazwan

*OPSSS ! blog ni ade copy right lah . pandai2 lah eh
korang copy :D


No comments: