Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Monday, November 22, 2010

Facebook is for what ?



Hahhhhh ! Pasti anda tertanya-tanya kan anda ini
sejenis ape tujuan nya berada di Facebook ? Sejenis
yang suka stalk ke , busy body ke , makes annoyed ke ,
menayang benda x sepatutnye ke , SUKA CARI PASAL ke . .
OPSSS ! jangan terasa ye ! hehe . Tapi itu lahh kenyataan
nye kan ? Merapu meraban macam ni tak pe dikk , tapi kalau
dah tiba-tiba cari pasal tuh punya kes , tak tau lahh
lorh nak kata ape . HAHA ! jadi fikir2 kan lah ye
tujuan korang at Facebook tu baik ke tak .
Saya sedar saya pun banyak silap , tapi tujuan
entries ni nak muhasabah diri dan ingat-mengingatkan
antara satu sama lain .
Ye tak yee cik kakkk cik abangg ? HAHAHA !

"Fikir-fikirkan dan selamat beramal"

"Kurangkan KONTROVERSI tingkatkan PRESTASI !"


P/S : Facebook adalah tempat untuk kita terus berhubung
dengan orang-orang samada dari jarak dekat atau jauh .
Facebook juga lah tempat kita dapat macam-macam pengetahuan
dan BERITA TERKINI serta berkongsi ape sahaja
event yang menarik . Boleh juga unutuk habiskan
masa berseronok di Facebook unutuk menjadikan
satu hobi . Tapi berpada-pada lah ye :)




No comments: