Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Saturday, October 30, 2010

With my lil bro :)

Kegilaan aku bersama adik ku :)

Ini lah serba sedikit gambar kami yang tidak seberapa :p



(crazy face ! hahaha)



(face doing ohh yeahhh)



(SUMPAH macam gila woo)

Haha , ni adik Nina . Dia form 1 . kitaorang x sama
sekolah . Nina sekolah dekat SMK Bukit Changgang , adik
pulak selepas dapat result dia terus pergi ke Ulu Yam .
Bukan pergi mandi2 yeahh . SEMASHUR for the short .
Dia sekolah dekat Sekolah Menengah Sains Hulu Selangor
at Ulu Yam . huhuh . Dia hanya balik 2 minggu sekali .
So , bila kami dah berjumpe kami mula lahh bertugas sebagai
budak gedik jap :D


kalau sape-sape nak berkenalan dengan adik gila
saya ni add lah dia yeahh at Facebook
Fakhri Radzali

No comments: