Image and video hosting by TinyPic

www.ustream.tv/channel/tunggal-fm

"ENJOY EVERY MOMENT"

The Official Blog since 27 December 2009

INSTAGRAM : ninabanana94

#ninaradzali #tunggalfm

INFO : Blog ini adalah UMUM. Sebarang idelogi, teori dan apa jua yang ditulis tidak semestinya bersifat tepat dan sempurna. Yang baik boleh diambil, yang buruk boleh ditingkatkan kepada yang lebih baik. Semua penulisan adalah 100% dari buah fikiran penulis. Sebarang cadangan, pendapat, ketidakpuasan, pertanyaan event, hal berkaitan perniagaan, perkara berbentuk urusan dan apa sahaja boleh dilontarkan diruangan 'comment' atau ke alamat E-mail ninabanana94@gmail.com

Saturday, October 30, 2010

I MISS ALL OF YOU !



Nama-nama yang tertera dalam photo ini adalah
manusia yang saya sangat-sangat rindui .
Mereka adalah segalanya bagi saya . Tanpa
mereka siapa lahhh saya ini . heee :D
(sungguh skema ayat)


*Nina rindu giler kat korang semua
*Kalau lah kan boleh jumpa korang semua . . .
*Paling rindu dekat "SPP Geng" coz da bertahun x jumpe .
dah lah kawan sekolah lama :(
*Rindu jugak dekat cousin2 yang tersayang terutamanya
Kak Yanna yang study kat Mesir . Good Luck dear :)
*Rindu dekat Amiril dan Adik Nina walaupun dekat FB
kita boleh wall to wall :)


*PALING RINDU dekat Intan dan Leeya my cousin tersayang !

P/S : Kesimpulannya memang rindu SEMUA manusia yang
mengenali nina .


-Ikhlas dari Nina-

No comments: